Akiniai apsauginiai skaidrūs i-5 UVEX 9183265

10,38 EUR
Su mokesčiais 1-3 savaitės

Spyruoklinis rėmelis be metalinių detalių, minkštos reguliuojamos kojelės neslystančiu paviršiumi, garantuoja patogumą bet kokiai galvos formai, paminkštinta ir lanksti nosies zona, su papildoma anga patogiam respiratorių naudojimui, suteikia maksimalų komfortą dėvėtojui.

Kiekis
Užsakoma prekė

Spyruoklinis rėmelis be metalinių detalių, minkštos reguliuojamos kojelės neslystančiu paviršiumi, garantuoja patogumą bet kokiai galvos formai, paminkštinta ir lanksti nosies zona, su papildoma anga patogiam respiratorių naudojimui, suteikia maksimalų komfortą dėvėtojui. Linzė iš PC su plačiu matymo lauku, pridengia antakius ir skruostus, optimali šoninė akių apsauga be linzės lūžio, aukštas linzių atsparumas braižymui. Puiki apsauga nuo smūgių, optinio ir cheminio poveikio, mechaninis patvarumas: žymejimas F (žemos energijos smūgiai, 45m/s). Optinė klasė: 1. 100% apsauga nuo UV spindulių.

Linzė skaidri supravision exellence:  antistatinė, užtikrinanti linzės neaprasojimą iš vidaus (16 sek.), o iš išorės – atsparumą braižymui ir chemikalams. 

Dėka naujo „NanoClean“ išorinio linzės paviršiaus padengimo, nuo jo lengvai nusivalo vandens ar tepalų pagrindo teršalai.

Akiniai sertifikuoti EN166, EN170, ženklinti CE.

AKDK-9183265

Charakteristikos

Įpakavimas
1/5/200
Standartai
EN 166, EN 170
Saugumo kategorija
8.4095